joi, 10 noiembrie 2011

O secunda

http://www.umbluliber.com/uncategorized/o-secunda

O secunda

de Petru
Scris la 16:13 | Categoria: Aiurea-n tramvai


De atat e nevoie ca toata viata sa ti se schimbe. Totul, pana la ea, decurge normal, intr-o zi banala. Nimic nu iese in evidenta, in afara de acea secunda. Iata de ce e foarte important ca pana la ea sa faci tot ce ti-ai dorit, sa-i ierti pe cei care ti-au gresit si sa le ceri iertare celor carora le-ai pricinuit suferinta, pentru ca secunda aceea va veni si va avea efecte iremediabile.

Ce urmeaza dupa, nu stii. Nu stii daca vei avea ocazia sa faci tot ce ti-ai dorit, odata ce a trecut momentul crucial, nu poti fi sigur ca vei mai fi in viata, asa ca de ce sa pierzi vremea? Du-te in primul club si fa-te pulbere, daca asta vrei, si apoi intr-un varf de munte la o manastire pentru a trata mahmureala. Fa ce-ti trece prin cap, oricat de aberant.


Aseara, un vecin, pe care-l respectam si caruia i-am dat intotdeauna ziua buna cu drag, a murit intr-un mod de-a dreptul stupid: s-a inecat in timp ce manca. Nu a murit de batranete, rapus de vreo boala sau de mana altcuiva… Nu. O bucata de mancare i-a ramas blocata in gat si asta a fost tot. Intr-o secunda i s-a terminat viata, au apus visurile sale si bucuria pe care le-o crea apropiatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?