marți, 27 martie 2012

Ultimele știri | The Dr. Rath Health Foundation

http://www4ro.dr-rath-foundation.org/newsletter/archive/2012_03_mar_20_newsletter.html

Terapii naturale

9 martie

Un miez de nucă, o sursă importantă de sănătate pentru organismul nostru

În comparaţie cu alunele, migdalele sau fisticul, nucile sunt cele mai sănătoase şi cele mai bogate în substanţe nutritive.

Citește tot articolul pe cotidianul.ro

7 martie

Leurda, primul detoxifiant natural al primăverii

Pe la începutul lunii martie, imediat ce vremea începe a se încălzi și zăpada se topește, prin păduri apare leurda, cautată de urșii care ies din hibernare pentru a face o cură de detoxificare, dar și pentru a-și pune sângele în mișcare.

Citește tot articolul pe ziare.com

6 martie

Bobul de orez, supliment de sănătate

Alb, brun, roşu sau negru, orezul este alimentul cu care ne protejăm inima, creierul şi sănătatea pielii. Planta este cultivată pe toate continentele. De fapt, este cereala numărul unu a lumii, fiind consumată zilnic de aproape jumătate din populaţia globului. Oamenii de ştiinţă au descoperit misterele acestui aliment şi îl recomandă în nutriţie şi terapia diverselor afecţiuni.

Citește tot articolul pe monitorulexpres.ro

6 martie

De ce este bine să consumi kiwi

Kiwi este un fruct care face mult bine organismului, datorită mineralelor și antioxidanților pe care îi conține. El are vitamina E, A și C, flavonoizi, carotenoide, potasiu, zinc, acid folic și magneziu.

Citește tot articolul pe ziare.com

6 martie

Ghiocelul, plantă medicinală

Ghiocelul este originar din Elveţia, dar creşte spontan în aproape toată Europa. Vestitorul primăverii are şi virtuţi terapeutice.

Citește tot articolul pe monitorulexpres.ro

2 martie

Studiu. VItamina A ține cancerul de piele la distanță

Cancerul de piele, boală care ucide anual 60.000 de persoane la nivel mondial, poate fi combătut cu ajutorul vitaminei A. La această concluzie au ajuns oamenii de ştiinţă de la Kaiser Permanente Northern California Division of Research din Oakland – California.

Citește tot articolul pe gandul.ro

28 februarie

Fasolea, un aliment-medicament

Un aliment-medicament prea puţin cunoscut este fasolea. Adusă din America Centrală în Europa de conchistadorii spanioli, a fost abia apoi răspândită în Asia. La noi, prima folosire este consemnată prin 1742, iar de atunci a devenit o parte integrantă în bucătăria noastră.

Citește tot articolul pe informatiadeseverin.ro

24 februarie

Cercetătorii au descoperit de ce fructele citrice sunt benefice femeilor

Femeile care mănâncă în mod regulat fructe citrice (portocale sau grepfrut) prezintă un risc mai scăzut de a suferi de un atac cerebral, arată un studiu efectuat în SUA.

Citește tot articolul pe descopera.ro

22 februarie

Dureri de cap? Cum să ataci migrenele fără medicamente

Medicamentele pentru migrene nu doar că au efecte secundare, printre care se numără greață, ulcer stomacal, un risc crescut de accident vascular cerebral sau infarct, dar nici nu sunt prea eficiente, până la două treimi dintre cei care le folosesc raportând că nu obțin rezultate satisfăcătoare.

Citește tot articolul pe ziare.com

21 februarie

Păstura, cel mai valoros medicament de stup

Păstura este poate cel mai valoros produs al stupului, dar şi cel mai puţin cunoscut. Pe scurt, păstura este un polen modificat cu substanţe adăugate de harnicele albine şi care constituie hrana acestora, în special a larvelor. Valoarea lui terapeutică este de trei ori mai mare decît a polenului, iar gama afecţiunilor pe care le vindecă este imensă.

Citește tot articolul pe monitorulexpres.ro

19 februarie

Ce conțin prunele uscate

Prunele uscate fac parte din categoria fructelor care pot fi consumate oricând. Aroma lor amintește de dulceața începutului de toamna și sunt perfecte în mâncăruri sărate și deserturi. Dar, în primul rând, sunt foarte sănătoase.

Citește tot articolul pe ziare.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?