miercuri, 28 septembrie 2011

Download Firefox 7

 
 

Firefox 7 este cea mai rapidă versiune Firefox de până acum, optimizată pentru un consum redus de resurse şi performanţe optime în orice situaţie.

Firefox 7 consumă în medie cu 20% - 30% mai puţină memorie RAM decât Firefox 6, iar la un regim de utilizare intensiv, cu multe tab-uri deschise, consumul de memorie poate fi şi cu 50% mai mic.

Îmbunătăţirile sunt datorate într-o bună măsură includerii unui motor Java Script mai performant, optimizat pentru gestionarea eficientă a resurselor atunci când lucrăm cu un număr mare de tab-uri deschise simultan.

Animaţiile bazate pe API-ul HTML5 sunt redate folosind accelerare hardware, mulţumită includerii în Firefox 7 a tehnologiilor Azure Direct2D.

Funcţia Firefox Sync , responsabilă de sincronizarea online a colecţiei de bookmark-uri şi preferinţele de utilizator, a primit optimizări pentru actualizarea mai rapidă a informaţiilor atunci când salvăm un nou bookmark sau parole de acces.

Adresate dezvoltatorilor Web, funcţia Web timing asigură monitorizarea timpilor de încărcare pentru paginile web şi navigarea website-urilor, iar CSS 3 Text-Overflow: ellipsis facilitează descoperirea erorilor de afişare în componentele CSS 3 din paginile web.

Aceasta este versiunea oficială Firefox 7, compatibilă cu platforma Windows şi recomandată tuturor categoriilor de utilizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?