miercuri, 16 mai 2012

Rondul de Sibiu - Rudolf Kamla nu a mai apucat să îşi spună povestea

Probabil ca ati fost exasperati de obligatia pe care am impus-o de a va cerceta fiecare corpul la intoarcerea acasa din tura montana.
Stiu pepropria piele ce inseamna aceasta boala si ce inseamna o muscatura de capusa.
De aceea nu e de glumit!
Nu trebuie acum sa nu mai iesim din casa (si trecerea prin parc e suficienta) ci sa constientizam ca avem o datorie fata de noi insine si sa ne cercetam cu raspundere maxima :)
Suna ca o lozinca, dar asa ar trebui sa fie :)
Chiar imi pare rau ca in scoala nu se abordeaza subiectul ...


Dumnezeu să îl odihnească!

http://www.ronduldesibiu.ro/actualitate-politica/Rudolf-Kamla-apucat-isi-spuna/

Rudolf Kamla nu a mai apucat să îşi spună povestea

Fostul ziarist sibian, Rudolf Kamla, Rudy cum îi spuneau prietenii, nu a mai apucat să povestească prin ce a trecut, după ce a fost muşcat de căpuşă în urmă cu patru ani, pentru că luni inima i-a cedat. În ultimii ani a trecut prin multe diagnostice până ca medicii austrieci au reşit să îi dea de capăt bolii Lyme.

„Am vorbit în 7 mai şi am fost surprins pentru că nu am ştiut, ştiam că face investigaţii dar nu ştiam de rezultate. Acum patru ani, mi-a zis, că a fost muşcat de căpuşă, că boala migrează, că a fost diagnosticat cu gută, reumatism, cancer de mai multe feluri, şi meningită, i s-au diagnosticat toate, dar starea nu s-a îmbunătăţit şi tot timpul era aşa roşu, aprins la faţă. Pe urmă, în noiembrie anul trecut, a simţit o înrăutăţire, nu se mai ţinea pe picioare şi atunci s-a dus la un spital din Viena, unde a paralizat şi a orbit total. Pe urmă i-au făcut investigaţia, i-au luat lichid din şira spinării şi au trimis-o la două laboratoare renumite din Anglia şi Germania şi de acolo i-a venit diagnosticul că este boala Lyme. Atunci austriecii l-au tratat corespunzător. Spunea el că boala se descoperă foarte greu", a povestit prietenul acestuia, Francisk Torok, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Rudolf Kamla vroia să ţină o conferinţă de presă, pentru a conştientiza populaţia cu privire la pericolul muşcăturii de căpuşă, dar nu a mai apucat.

De altfel, cu câteva zile înaintea de moartea sa, Francisk Torok a pornit o campanie, în cadrul ITM Sibiu, de informare a societăţilor cu privire la riscul la care sunt supuşi angajaţii care desfăşoară activităţi în aer liber.

Dumnezeu să îl odihnească!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?