luni, 3 mai 2010

Expoziţie „ M I N E R A L I A – SIBIU” în weekend | Ora de Sibiu

http://www.oradesibiu.ro/2010/05/03/expozitie-%e2%80%9e-m-i-n-e-r-a-l-i-a-sibiu%e2%80%9d-in-weekend/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+oradesibiu+%28Ultimele+%C5%9Ftiri+pe+Ora+de+Sibiu%29

Expoziţie „ M I N E R A L I A – SIBIU" în weekend

Minerale, fosile, pietre semipreţioase şi bijuterii vor putea fi văzute la expoziţia de la CASA ALBASTRĂ din cadrul Muzeul Naţional Brukenthal din Piaţa Mare.

Prima ediţie din acest an a expoziţiei  „MINERALIA SIBIU" se va desfăşura în perioada 7-8-9 mai în spaţiul generos al sălii Multimedia din Casa Albastră. Expozanţi din toată ţara vor prezenta din nou sibienilor frumuseţea pietrei – de la stadiul natural pînă la forme şlefuite şi bijuterii dintre cele mai diverse.

Mineralele sunt corpuri solide, care se găsesc în natură, apărînd în roci sau sub formă de cristale. Paleta cromatică oferită este în măsură să satisfacă toate gusturile.

Publicaţii din România cu teme de mineralogie, cristale sau arta bijuteriilor din pietre vor fi la dispoziţia publicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?