joi, 15 mai 2008

Hudson, we have a problem ...

Asta trebuie discutat! ... voi ce parere aveti? ... nu de alta, dar inainte de a fi prea tirziu, le putem propune sa inceapa sa gindeasca, ca de aia au cap ... iar daca gindesc atunci copiii inteleg ca viata este si poate fi frumoasa, si ca orice problema trece, mai repede sau mai tirziu dar sigur se rezolva ... doar MOARTEA e ireversibila!!!!!

"am sa trec si peste asta" trebuie sa fie motto-ul nostru si nu "vai ce catastrofa mondiala este ca am luat un 4-u" ... ia intrebati-i pe parinti citi de 4 au luat ei, la rindul lor :) si uite,
nu s-a intimplat nimic rau ...

Emo: generatia copiilor deprimati


Importat din Occident, curentul are ca adepti tineri care se imbraca in negru, nu zambesc, au coafuri ciudate, sunt depresivi si au la activ numeroase tentative de suicid.
II intalniti peste tot, pe strada, la metrou sau adunati in grupulete la Teatrul National ori prin Piata Romana din Bucuresti au piercinguri in buza si spranceana, se imbraca in negru cu dungi si patratele, au frizuri ciudate care, de obicei, le acopera o jumatate din fata, poarta podoabe sub forma de schelete si zeci de bratari.
Ei fac parte din noul val de adolescenti. Nu ii uneste doar stilul vestimentar, ci si muzica pe care o asculta, dar, mai ales, atitudinea fata de viata: sunt retrasi, depresivi, melancolici, antisociali si se cresteaza cu lama pe corp, iar unii dintre ei ajung chiar sa se sinucida.
Ei sunt copiii emo, iar curentul, care a patruns ...

More:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/803582/Andrada-e-fericita-ca-a-murit-cred-colegii-ei/
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/803426/La-12-ani-s-a-sinucis-in-fata-mamei-sale/
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/464916/Emo-generatia-copiilor-deprimati/

In loc de alte cuvinte:

" ... N-am văzut în ultimii cinci ani nicio gaşcă de „pierde-vară“ spărgând sănătos geamurile unor moşi isterici de la parter (pe vremea copilăriei mele, toţi moşii isterici stăteau la parter). N-am văzut pentru că parcările goale de atunci s-au umplut cu maşini. Străine. Toate filmele bune ale ultimilor ani, toate cărţile premiate vorbesc despre acelaşi lucru: despre singurătate. Emokids nu sunt nici mai buni, nici mai răi, sunt doar mai singuri. Celălalt reper al lumii de azi e fericirea lălâie, surprinsă perfect de manelism. Aţi văzut vreun manelist trist?"

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/803598/CRACIUN-Nu-va-e-ma-rusine/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?