vineri, 7 martie 2008

Radio ONG

Radio ONG este prima platformă de comunicare on-line dedicată în exclusivitate membrilor ONG-urilor de dimensiuni medii si mici, care activează în următoarele domenii: social, sănătate, advocacy, drepturile omului, dezvoltare locală, responsabilitate socială corporativă, mediul înconjurator, cultură, educatie si religie. O astfel de platformă înglobează în acelasi mediu trei mijloace de comunicare: audio, video si chat, permitând astfel o interactivitate totală între realizatorii de media si publicul utilizator de informatie.Prin Radio ONG, societatea civilă găseste un mediu în care se poate exprima liber, poate învăta din exemplele de succes dar si din greselile altora si poate initia un dialog intersectorial pentru a mări sustenabilitatea ONG-urilor prin training, educatie si schimb de experientă.

More:
http://www.donorsforum.ro/?go=news&newsid=69

http://www.donorsforum.ro/tgo=news&newsid=68

PS: din cite am inteles eu, se lanseaza pe net de la jumatatea luniimartie ... abia asteptam un URL de genul: http://194.102.188.161:8000/itsybitsy.m3u

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?