Semnal util pentru cercetasi si oaspetii lor:
Dragilor,
miine se deschide la Sibiu un magazin ceva mai aparte. Va invit sa dati o raita pe Tirgul Vinului sa ii calcati pragul Kazzei (atentie! nu cititi Kaaza, acel software e cu totul altceva!).
Cred ca ne vom putea intilni la un ceai cercetasesc ... ce ziceti de viitorul nostru loc de meet :) ... mincam, povestim ...
Este strada care face lagatura intre straduta care coboara pe linga Teatrul Gong si strada Turnului care e in continuarea Pasajului Scarilor, deci la o aruncatura de bat de centru. Eu zic ca merita mers chiar si doar ca sa vedeti conceptul. Concept, intrucitva asemanator cu cofetaria-ceainarie de la Librariile Humanitas, unde, in subsol (pe centru) poti rasfoi/citi o carte de pe raft in timp ce bei o cafea.
KAZZA este un magazin-concept de tip „boutique maison". Sintagma desemneaza un spatiu organizat si decorat dupa modelul unei case calde si primitoare a unei familii cosmopolite, care functioneaza dupa regulile unui magazin multi-departament. KAZZA este locul unde oamenii care ii trec pragul se vor simti ca in casa bunicilor: vor gusta si cumpara produse culinare traditionale si bio, se vor destinde citind o carte buna si savurand un ceai, isi vor putea alege din dulap haina care le imbraca cel mai bine trupul si personalitatea. Mai mult decat un magazin, KAZZA este un spatiu al relatiilor de calitate, perimetrul in care oamenii redescopera placerea de a socializa si de a-si satisface tabieturile intr-un cadru neconventional, caracterizat prin trasaturi precum familiaritate, confort, ospitalitate, intimitate etc. Conceptul se subscrie filosofiei slow retail, miscare nascuta din protestul fata de uniformizare si lipsa a valorilor. Slow retail este cultura individualitatii, a lucrurilor de calitate, unice, care inspira. Slow retail înseamna experienta cumparaturilor aparte, opusa plictisitorului shopping la mall. Este relatia directa creator – client.
Si ca sa va conving mai usor:http://kazza.info/2011/04/11/dulceata-de-lapte-gemuri-de-macese-si-rubarba-muraturi-picante-de-sambata-pe-rafturile-bucatariei-kazza
Stiti cate lucruri deosebite veti gasi incepand de sambata in Bucataria KAZZA? Ce spuneti, spre exemplu, de dulceata de lapte cu vanilie de Madagascar sau cu migdale sau … cu floare de sare de mare? De dulceata de ceapa? Ori de gemul de macese, de rubarba, de rubarba si capsuni? Sirop de salcam? A, si stiti ce mai asezam pe rafturile din crama KAZZA, evident alaturi de niste vinuri alese? Muraturi! Asortate, picante, dar si mere cu hrean, plus zacusca de ciuperci si de vinete. Cuceritoare!!! KAZZA va pofteste inauntru pe 16 aprilie! In Orasul de Jos, pe Targu Vinului la numarul 9.
==================================
http://www.turnulsfatului.ro/7178/kazza--primul-magazin-concept-din-sibiu.html
Kazza - primul magazin concept din Sibiu
O veche casă din centrul istoric al Sibiului, cea de pe Târgul Vinului numărul 9 a fost recent transformată în singurul magazin concept din orașul Sibiu.
Denumit călduros KAZZA, magazinul se va deschide în acest weekend. Sâmbătă şi duminică, de Florii, sibienii care vor intra în Bucătăria KAZZA vor fi invitaţi la degustări de bunătăţi naturale, vinuri şi suc de mere. Ei vor putea gusta, la micul dejun, alături de o cafea aromată, biscuiţi de casă cu lămâie şi nuci, dulceaţă de lapte, dar şi sandvişuri cu brânză de bivoliţă, iar la masa de prânz mezeluri naturale, fără E-uri şi conservanţi, pâine de casă cu roşii sau cu iaurt şi cartofi, tarte cu spanac, brioşe cu ciocolată. La cină, sibienii vor putea gusta brânzeturi şi degusta vinuri alese direct în crama KAZZA. Multe dintre momentele pregătite de KAZZA se vor desfăşura pe muzică live, iar cei care vor veni vor avea parte de surprize plăcute. „Spaţiul KAZZA este organizat după modelul unei case prietenoase, cu bucătărie, sufragerie, dormitor şi grădină. Oamenii care îi vor trece pragul vor putea gusta şi cumpăra pâine de casă şi multe alte produse naturale şi sănătoase, se vor putea destinde citind o carte bună şi savurând un ceai, îşi vor putea alege din dulap haina care le îmbracă cel mai bine trupul şi personalitatea", spune Bogdan Costache, unul dintre oamenii din spatele conceptului Kazza. Prima etapă a întregului proiect este bucătăria, ce va fi deschisă clienților începând de sâmbătă. „Aici veţi găsi rafturi pline de bunătăţi, de la borcane cu miere şi dulceţuri, la paste integrale, ulei de măsline şi vinuri alese, de la afumături şi mezeluri naturale, la brânzeturi speciale şi unt de casă. Pentru a crea o atmosferă de familie, pâinea şi prăjiturile de casă vor fi gătite sub ochii voştri, ca atunci când o urmăreaţi pe bunica acasă făcând cozonaci. Cu arome din trecut...", mai spune Bogdan Costache. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul http://www.kazza.info
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentariile sint moderate!