joi, 20 noiembrie 2008

Objectif Aventure la episodul 7

Poate se indura vreo televiziune sa preia acest reality-concurs ...
inca mai speram :) ... va garantez ca merita!!!

http://www.tsr.ch/tsr/index.html?siteSect=376370&sid=9838980&cKey=1224058681000


C'est reparti avec la nouvelle saison qui t'emmène en Indonésie.
Tu peux y suivre les 8 aventuriers partis à la recherche de l'Ecosphère.
4 pays sont représentés: la Suisse, la France, la Belgique et le Canada.

Dans cet épisode: En plongeant à trois mètres de profondeur, nos huit aventuriers vont tenter de récupérer les clefs qui leur permettront d'ouvrir la malle Objectif Aventure. Ils nagent en binôme pour ramener à tour de rôle une nouvelle clef, cachée dans un coffre sous-marin.

Sur le site officiel de l'émission, tu peux voir les teasers qui t'ont plu, découvrir les aventuriers, participer à des jeux et bien plus encore. Un concours avec des super prix à gagner est en ligne!
Bon voyage et belle découverte.

Surfe sur le site d'Objectif Aventure

PS:
Uite doua exemple de traducere a textului de mai sus, cu doua site-uri diferite ... care este cistigatorul la fidelitatea traducerii :)

cu http://imtranslator.net (http://www.traduceri-ieftine.ro/traduceri%20gratuite.htm)

Uite-i drumul cu noi în sezonul t'emmène Indonésie.Tu poate urmaţi 8 în aventurieri de căutare Ecosphère .4 sunt reprezentate de ţări: Elveţia, Franţa, Belgia şi Canada.Dans episod: În plunging la trei metri adâncime, ora opt nostru va aventurieri încercare de a recupera cheia care va deschide portbagajul Obiectiv Aventură. Ei înota în perechi pentru a reduce la rândul său o nouă cheie, ascunsă într-un seif sub-marin.Sur website-ul oficial al emisiunii, puteţi vedea că teasere t'ont ploaie, aventurieri exploreze, să jucaţi jocuri şi mai multe. Un concurs cu premii de mare este online! Drum bun şi frumos descoperire.

si cu http://translate.google.ro

Uite-i drumul cu t'emmène nou sezon în Indonezia.
Aveţi posibilitatea să urmaţi 8 în aventurieri de căutare a ecosphere.
4 sunt reprezentate de ţări: Elveţia, Franţa, Belgia şi Canada.

În acest episod: "În plunging la trei metri adâncime, ora opt nostru va aventurieri încercare de a recupera cheia care va deschide portbagajul Obiectiv Aventură. Ei înota în perechi pentru a reduce la rândul său o nouă cheie, ascunsă într-un submarin în condiţii de siguranţă.

Pe website-ul oficial al emisiunii, puteţi vedea că teasere t'ont ploaie, aventurieri exploreze, să jucaţi jocuri şi mai multe. Un concurs cu premii de mare este online!
Drum bun şi frumos descoperire.

http://laposte.tele7.fr/lpn/tout-sur-la-tv/objectif-aventure
fotografii
http://laposte.tele7.fr/lpn/tout-sur-la-tv/objectif-aventure/(view)/news/(article)/616040
trailere



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sint moderate!

ShareThis

Notiţă: Site-ul oficial al cercetaşilor sibieni, cu programe şi activităţi, legături etc. s-a mutat la adresa: scouts.ro.
Aici te afli pe un blog de uz intern şi neoficial al cercetaşilor sibieni, cu resurse din domeniile interesante pentru ei sau părinţii lor.

Publicitate

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
what is my ip address?